Werk

Puurpxl: Fondswervingonline Webdesign

Puurpxl: Fondswervingonline

Gedurende mijn stage bij Puurpxl heb ik gewerkt aan het project Fondswervingonline. Voor Fondswervingonline is een responsive website ontwikkeld waarvoor ik diverse pagina’s voor desktop en mobile heb ontworpen.

Read more...
Prev Next
Puurpxl: Opleidingsetalage Webdesign

Puurpxl: Opleidingsetalage

Bij Puurpxl heb ik meegewerkt aan het project Opleidingsetalage. Mijn werkzaamheden bestonden uit het meedenken in interactie omtwerp en uitwerken/ontwerpen van vervolg-/detailpagina’s als Opleidingen, Kenniswerkplaats, Nieuws en opleidings-detailpagina.

Read more...
Prev Next
Horloge.com Interaction design Webdesign

Horloge.com

Als afstudeeropdracht heb ik een herontwerp voor webshop Horloge.com gemaakt. Het herontwerp diende te voldoen aan de huidige e-commerce standaarden en moest natuurlijk gebruikersvriendelijk zijn.

Read more...
Prev Next
Puurpxl: Via Water Webdesign

Puurpxl: Via Water

Bij Puurpxl heb ik gewerkt aan het project Via Water. Voor Via Water is een responsive website ontwikkeld. Mijn werkzaamheden bestonden uit het meedenken in interactie ontwerp en ontwerpen van stijlelementen en vervolg-/ detailpagina’s zoals Community(detail)pagina, project-detailpagina, filters en footer.

Read more...
Prev Next
Margriet Print

Margriet

Als freelancer bij weekblad Margriet heb ik producties, vaste rubrieken en columns in het tijdschrift vorm gegeven. Daarnaast heb ik social media banners voor Facebook gemaakt en heb ik de signing voor het evenement Margriet Winter Fair 2012 verzorgd.

Read more...
Prev Next
ANWB Van Sprang & Tempo Print

ANWB Van Sprang & Tempo

Sinds 2012 ben ik aan het werk voor ANWB Van Sprang & Tempo. Naast de digitale nieuwsbrief werk ik voornamelijk aan offline uitingen zoals drukwerk, signing en autobestickering.

ANWB Van Sprang & Tempo is een rijschool in de regio’s Haarlem en Leiden.

Read more...
Prev Next
Winkeliersvereniging Santpoort Print

Winkeliersvereniging Santpoort

Voor Winkeliersvereniging Santpoort heb ik voor het evenement Santhappen een poster ontworpen. Een zomers evenement met gezelligheid is vertaald naar een kleurrijke poster.

Read more...
Prev Next